• Huis-aan-huis
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/Huis-aan-huis_1100px.jpg
 • Afvalsoorten
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/afvalsoorten.jpg
 • Milieustraten
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/milieustraten.jpg
 • Kringloopwinkels
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/kringloopwinkels.jpg
 • Zwerfafval
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/afvalprojecten.jpg
 • Contact
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/Contact_1100px.jpg

Elektrische en elektronische apparaten

Elektrische en elektronische apparaten zijn alle apparaten die werken op batterijen, stroom of gas. Zoals wasmachines en drogers, gasfornuizen en televisies. Maar ook kleinere apparaten, zoals fohns en elektrische tandenborstels. Stop deze apparaten niet bij het restafval, maar lever ze gescheiden in. Het verbranden van deze apparaten is namelijk zeer schadelijk voor het milieu.

 

Net als koel- en vrieskasten kunt u bij aankoop van een nieuw apparaat het oude apparaat gratis inleveren bij de winkelier. U kunt al uw elektrische en elektronische apparaten (al dan niet bruikbaar) gratis aanbieden bij de milieustraat in Haps, de minimilieustraat in Boekel en bij de kringloopwinkels van Stichting Actief. Kleine apparaten, zoals een scheerapparaat of wekkerradio, kunt u ook gratis aanbieden bij de KCA-wagen die één keer per maand op de minimilieustraten staat. Kijk bij minimilieustraten wanneer de KCA-wagen bij welke minimilieustraat staat.

 

Grof afval aan huis laten ophalen

U kunt uw elektrische en elektronische apparaten ook aan huis laten ophalen. Lees meer over het ophalen van grof afval aan huis.