• Huis-aan-huis
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/Huis-aan-huis_1100px.jpg
 • Afvalsoorten
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/afvalsoorten.jpg
 • Milieustraten
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/milieustraten.jpg
 • Kringloopwinkels
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/kringloopwinkels.jpg
 • Zwerfafval
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/afvalprojecten.jpg
 • Contact
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/Contact_1100px.jpg
 

TRASH winnaars beloond met cadeaubon

Het Merletcollege in Mill is eind vorig jaar weer vol enthousiasme aan de slag gegaan met het lespakket TRASH. Door verschillende opdrachten te doen voor de vakken tekenen, biologie en handarbeid werden de leerlingen bewuster gemaakt van de gevolgen van zwerfafval. Dinsdag 26 februari heeft klas 2B, met de beste beoordeling, uit handen van wethouder Jos van den Boogaart een mooie prijs ontvangen.

 

De klassen namen het tegen elkaar op. Voor iedere opdracht uit het lespakket konden zij punten scoren. De klas met de hoogste gemiddelde score per leerling heeft gewonnen en dat is klas 2B! Alle leerlingen van deze winnende klas hebben uit handen van wethouder Jos van den Boogaart een Nationale Entertainment Card ter waarde van €7,50 ontvangen.

 

Klas is blij met de prijs web

 

Mooi artikel in De Gelderlander

Zelfs De Gelderlander was erbij. Er zijn mooie foto's gemaakt en twee leerlingen zijn geïnterviewd. Lees hier het artikel en bekijk de foto's:  "Scholieren Mill uitgedaagd om zwerfafval te recyclen tot bruikbare producten"

 

TRASH lespakket

TRASH is een lespakket van Stichting Nederland Schoon dat Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel aan de middelbare scholen (klas 2 / 3) aanbiedt. Doel van TRASH is het creëren van bewustwording bij scholieren vanaf 14 jaar en permanente gedragsverandering creëren met als resultaat een schone school, met een schone omgeving.

 

Voor meer informatie

Bekijk onze website: www.afvalaanbieden.nl
Download onze AfvalApp: www.deafvalapp.nl
Stuur ons een e-mail:
Volg ons op Twitter: @BCA_LvCB
Bel onze Afvalinfolijn: (0485) 338 352