• Huis-aan-huis
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/Huis-aan-huis_1100px.jpg
 • Afvalsoorten
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/afvalsoorten.jpg
 • Milieustraten
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/milieustraten.jpg
 • Kringloopwinkels
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/kringloopwinkels.jpg
 • Zwerfafval
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/afvalprojecten.jpg
 • Contact
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/Contact_1100px.jpg
 

Opgeruimd staat netjes

Op zaterdag 23 maart werd de Landelijke Opschoondag in het Land van Cuijk en Boekel georganiseerd. In totaal waren er bijna 1.600 vrijwilligers op de been om hun omgeving vrij te maken van zwerfvuil. Het resultaat: een hele gezellige dag en een schone buurt!

 

Het was een prachtige zonnige lentedag waarop de handen flink uit de mouwen zijn gestoken. Iedereen was enthousiast samen aan het werk. Er is heel veel zwerfafval opgeruimd en iedereen was trots op het resultaat. Wij ook!

 

Het is weer schoon en netjes: laten we dat zo houden!

In de binnenstad van Grave zijn ongeveer 30 zwerfafvalzakken gevuld met rommel. De Welpen en Bevers van Scouting Overloon hebben hun zwerfafvalzakken goed kunnen vullen aan de Vierlingsbeekseweg. Daar was het een rommeltje volgens de kinderen. De oevers van de Maas en het Maasheggengebied in Oeffelt zijn ook weer helemaal vrij van zwerfafval. Daar waren zeker 50 vrijwilligers op de been. In Langenboom heeft de Dorpsraad weer alle verenigingen gemobiliseerd. Daar gingen ze met 90 mensen aan de slag. En zo is er in alle gemeenten hard gewerkt. Kortom: het Land van Cuijk en Boekel is weer schoon en netjes. Laten we er samen voor zorgen dat we het zo houden!

 

Een bedankje voor alle deelnemers

De kinderen die mee hebben geholpen, kregen een cadeautje voor het harde werk. Een frisbee, springtouw of doosje stoepkrijt om lekker mee buiten te spelen. Ook hebben we bloembollen uitgedeeld aan de deelnemers, zodat zij de schone buurt nog wat meer kunnen opfleuren. En verenigingen die met minimaal 5 mensen meededen, ontvangen nog een kleine financiёle vergoeding voor de clubkas.

 

WIJ BEDANKEN ALLE DEELNEMERS VOOR HUN INZET!

 

Voor meer informatie

Bekijk onze website: www.afvalaanbieden.nl
Download onze AfvalApp: www.deafvalapp.nl
Stuur ons een e-mail:
Volg ons op Twitter: @BCA_LvCB
Bel onze Afvalinfolijn: (0485) 338 352

 

lod e mailheader header