• Huis-aan-huis
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/Huis-aan-huis_1100px.jpg
 • Afvalsoorten
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/afvalsoorten.jpg
 • Milieustraten
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/milieustraten.jpg
 • Kringloopwinkels
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/kringloopwinkels.jpg
 • Zwerfafval
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/afvalprojecten.jpg
 • Contact
  http://www.afvalaanbieden.nl/images/slider/Contact_1100px.jpg

Landelijke Opschoondag

Zaterdag 24 maart 2018

 

 Landelijke Opschoondag

 

Op zaterdag 24 maart vindt de Landelijke Opschoondag weer plaats. In heel Nederland gaan vrijwilligers de straat op om zwerfafval op te ruimen. In het Land van Cuijk en Boekel doen we daar natuurlijk ook weer aan mee. We organiseren de Landelijke Opschoondag en twee Opschoondagen voor scholen. Doet u ook mee?!

 

> Info voor verenigingen
> Info voor particulieren / buurtgenoten

 

Scholen ook aan de slag

Ook voor de scholen organiseren we opschoondagen. Zij kunnen dit jaar op dinsdag 27 maart of donderdag 29 maart samen met de klas of de hele school meedoen om de buurt schoon te maken.

 

> Info voor scholen

 

Materialen

Wanneer u deelneemt aan één van de opschoondagen dan wordt u voorzien van alle benodigde materialen: veiligheidshesjes, knijpers, handschoenen en afvalzakken. U bepaalt zelf waar u op gaat schonen. Wij komen de materialen en het ingezamelde afval ook weer bij u ophalen.

 

Vergoeding voor verenigingen

Dit jaar hebben we ook weer een vergoeding voor verenigingen die meedoen! Voor verenigingen die meedoen met minimaal vijf leden is er een vergoeding van €20,-  per vereniging. Voor verenigingen die meedoen met tien leden of meer is er een vergoeding van €40,- per vereniging.

 

Meld u tijdig aan

Aanmelden kan helaas niet meer. Als u zich voor 12 maart heeft aangemeld, zorgen wij voor de benodigde materialen en de eventuele vergoeding. En natuurlijk krijgen alle kids die meedoen ook dit jaar weer een aardigheidje.

 

Vragen?

Afvalinfolijn | (0485) 338 352 |